bio4
Processed with VSCO with fn16 preset
bio6
bio7
bio5
bio8
bio2

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΛΙΔΗΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΓΑΡΑΝΤΩΝΑΚΗ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ Μ. ΓΙΑΛΙΔΗΣ

ΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΛΙΒΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΛΙΔΟΥ

ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΡΟΓΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π., MEng

Γεννήθηκα στον Βόλο το 1960, και το 1978 μετακόμισα στην Αθήνα σαν πρωτοετής στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Πρώτη δουλειά στην ΠΟΛΥΚΕΜ το 1985 για την τεχνική υποστήριξη του νέου, τότε, μονωτικού υλικού STYROFOAM της DOW. Το 1998 μέτοχος και διευθυντής στην ΝΤΟΜΙΚΕΜ, εταιρεία από την οποία πρόεκυψε η ERGOTECH το 1993, την οποία διεύθυνα για 20 χρόνια. Από το 2013 στον δικό μου χώρο, συνεχίζοντας ό,τι ξεκίνησα με την ERGOTECH, με τους ίδιους συνεργάτες-μηχανικούς, τεχνικούς, συνεργεία. Με πολλούς έχω συναντηθεί σε  εκατοντάδες έργα, εκτελώντας το μέρος που από την αρχή επιλέξαμε - μονώσεις, ξηρή δόμηση, ενισχύσεις και ανακαινίσεις. Χαίρομαι που συνεχίζω να βλέπω τους παλιούς - φίλους τώρα πια - και να γνωρίζω καινούργιους συνεργάτες και πελάτες, με πρωταρχικό μου μέλημα να εισπράττουν το σεβασμό που νοιώθω στην αντιμετώπιση του προσώπου τους, της εταιρείας τους και της δουλειάς που μου αναθέτουν.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ Π.Ι.

Γεννήθηκα το 1969 στην Αθήνα και είμαι πτυχιούχος της Μαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το 1996 άρχισα να ασχολούμαι με την ξηρή δόμηση στην εταιρεία Χ. Κακλαμάνος Α.Ε., ενώ το 2000 ξεκίνησα να εργάζομαι στην Ergotech στον ίδιο τομέα. Στην CMG εργάζομαι από το 2013.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.

Είμαι γεννημένος στο Βόλο το έτος 1974 και πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Έχω εργασθεί σαν ελεύθερος επαγγελματίας πάνω στην ειδικότητα μου, υπάλληλος σε εταιρεία Η/Μ Μελετών και τέλος σε επιχείρηση εμπορίας μονωτικών και δομικών υλικών.

Στην εταιρεία CMG TECH εργάζομαι από το Νοέμβριο του 2014.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε.

Γεννημένη το έτος 1989. Απόφοιτος  του τμήματος Πολιτικών Έργων Υποδομής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Έχω κάνει την πρακτική μου άσκηση  στην Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΕΥΑΘ)  και έχω ασχοληθεί με κατασκευές φυσικής δόμησης και βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής.

Εργάζομαι στην εταιρία CMG από τον Απρίλιο του 2019.

ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ

Υπεύθυνος συνεργείου Εσωτερικής Δόμησης στην εταιρεία Διεθνής Τεχνική Μπάμπης Βωβός από το 1988 εώς το 1995.

Ιδιοκτήτης εταιρείας εσωτερικής δόμησης -ανακαίνισης «Γυψόπολις» από το 1996 εώς και σήμερα.

Από το 2018 παράλληλα με την επιχείρηση μου συνεργάζομαι και με την CMG, εκτελώντας καθήκοντα  Εργοδηγού.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1961. Έχοντας ως όραμά μου να συμβάλω στην οικονομική και διοικητική υποστήριξη των εταιρειών, σπούδασα Λογιστική και Διοίκηση Οικονομία (1979-1982), ενώ το 1983 επιμορφώθηκα πάνω στους υπολογιστές και τη διοίκηση από το Mediterranean College. Ξεκίνησα την επαγγελματική μου δραστηριότητα μέσα από την πρακτική μου στο λογιστήριο της «Σχολής ΣΕΛΕΤΕ». Στη συνέχεια συνεργάστηκα με.τον.Ο.Π.Α.Π.(1981-2003), «ΑΦΟΙ ΣΧΙΖΑΣ Ο.Ε. (Εισαγωγική Εταιρεία Μηχανολογικού Εξοπλισμού Ξυλείας)» (1986-1987), « ΑΦΟΙ ΕΝΕΠΕΚΙΔΗ  ΟΕ (Εταιρεία  Μεταλλικές  Κατασκευές)» (1988-1989), «PAGER HELLAS Ο.Ε. (Τηλεπικοινωνιακό Κέντρο)» (1989-1990). Συνεργάστηκα επίσης με τον όμιλο εταιρειών RAVAGO HELLAS SA κατασκευαστικού, φωτοβολταϊκά και  εμπορικού κλάδου δομικών προϊόντων ERGOTECH Α.Ε.-ΝΤΟΜΙΚΕΜ Α.Ε.-ΔΙΟΛΚΟΣ Α.Ε.-ΦΥΛΛΟ ΑΕ-ΜΕΔΩΝ ΑΕ όπου εξελίχθηκα σημαντικά αναλαμβάνοντας αρμοδιότητες ως προϊσταμένη λογιστηρίου, υπεύθυνη στο οικονομικό τμήμα και στο τμήμα δημοσίων σχέσεων (1991-2017) καθώς και ως βοηθός της γενικής διεύθυνσης (2008-2013).

Ενίσχυσα την αξία της δουλειάς μου παρακολουθώντας φορολογικά – ασφαλιστικά σεμινάρια, σχετικά με χρηματοοικονομικά θέματα κ.ά.. Από το 2014 μέχρι και σήμερα εργάζομαι στην εταιρεία CMG-TECH M ΕΠΕ ως υπεύθυνη λογιστηρίου ανταποκρινόμενη με επιτυχία στις απαιτήσεις του σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος.

ΕΡΓΟΔΗΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ / ΞΗΡΗ ΔΟΜΗΣΗ

Γεννήθηκα στις  04/07/1964 και διαμένω στο Πέραμα Αττικής. Σπούδασα στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα Τεχνολόγων Μηχανολόγων και απασχολήθηκα σε κατασκευαστικά έργα ως υπεύθυνος εργοδηγός σε εργασίες Πολιτικού Μηχανικού με εξειδίκευση στη ξηρή δόμηση.

Εργάστηκα αρχικά στην εταιρεία Χ. Κακλαμάνος Α.Ε το 1999 και στη συνέχεια στην εταιρεία ERGOTECH A.E ως υπεύθυνος μηχανικός κατασκευών.

Από το 2013 εργάζομαι στην εταιρεία CMG.

Έχω συμμετάσχει στη κατασκευή κτηρίων, γραφείων, νοσοκομείων, θεάτρων, γηπέδων, Ολυμπιακών έργων, αεροδρομίων και άλλων, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί.

Έχω γνώσεις Αγγλικών και Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

  • Κωνσταντίνος Γιαλίδης
  • Εμμανουέλα Γαραντωνάκη
  • Λευτέρης Μ. Γιαλίδης
  • Αρίστη Γιαννοπούλου
  • Νίκος Τσιλιβής
  • Φωτεινή Μπαλίδου
  • Ζαχαρίας Προγάκης